Annonsere her
spot_img

Ny handlingsplan for skeive: Regjeringen vil endre synet på maskulinitet i idretten

Idrettspolitikk.no: Regjeringen, med kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i spissen, la fredag 17. februar fram en handlingsplan for skeive. Handlingsplanen er skrevet under av statsråder fra elleve departementer, består av 49 tiltak, og ett av tre satsingsområder er å skape mer aksept for skeive i idretten.

Idrettspolitikk.no: Regjeringen, med kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i spissen, la fredag 17. februar fram en handlingsplan for skeive. Handlingsplanen er skrevet under av statsråder fra elleve departementer, består av 49 tiltak, og ett av tre satsingsområder er å skape mer aksept for skeive i idretten.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT