Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Ny handlingsplan for skeive: Regjeringen vil endre synet på maskulinitet i idretten

Idrettspolitikk.no: Regjeringen, med kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i spissen, la fredag 17. februar fram en handlingsplan for skeive. Handlingsplanen er skrevet under av statsråder fra elleve departementer, består av 49 tiltak, og ett av tre satsingsområder er å skape mer aksept for skeive i idretten.

Idrettspolitikk.no: Regjeringen, med kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i spissen, la fredag 17. februar fram en handlingsplan for skeive. Handlingsplanen er skrevet under av statsråder fra elleve departementer, består av 49 tiltak, og ett av tre satsingsområder er å skape mer aksept for skeive i idretten.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT