Annonsere her
spot_img

Kulturminister Trettebergstuen med på internasjonalt opprop: Krever en klar definisjon av «nøytral» utøver

Idrettspolitikk.no: Sammen med politikere fra 33 land har Kultur- og likestillingsminister, Anette Trettebergstuen skrevet under på et brev som er sendt til IOC der de ber om at IOC klargjør hva de mener om hva de mener med «nøytrale utøvere» før de tillater russiske og belarusiske utøvere å delta i internasjonale konkurranser. Først da mener de at utøvere fra Russland og Belarus ikke skal få delta. Les hele brevet her.

Idrettspolitikk.no: Sammen med politikere fra 33 land har Kultur- og likestillingsminister, Anette Trettebergstuen skrevet under på et brev som er sendt til IOC der de ber om at IOC klargjør hva de mener om hva de mener med «nøytrale utøvere» før de tillater russiske og belarusiske utøvere å delta i internasjonale konkurranser. Først da mener de at utøvere fra Russland og Belarus ikke skal få delta. Les hele brevet her.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT