Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Saudi-Arabia på vei til topps i FIFA»

KOMMENTAR: Saudi-Arabia har aldri lagt skjul på sine ambisjoner i idretten. Motivert og provosert av Qatars suksess har de satt seg ambisiøse mål. I dag ble en milepæl nådd da den saudiske fotballpresidenten, Yasser Al-Misehal ble valgt inn i FIFAs styre (Council).

KOMMENTAR: Saudi-Arabia har aldri lagt skjul på sine ambisjoner i idretten. Motivert og provosert av Qatars suksess har de satt seg ambisiøse mål. I dag ble en milepæl nådd da den saudiske fotballpresidenten, Yasser Al-Misehal ble valgt inn i FIFAs styre (Council).

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT