Frontrunner Publishing
spot_img

Uaktuelt for Danmark å boikotte Paris-OL – Norge henviser til sin internasjonale strategi

Idrettspolitikk.no: De baltiske landene vurderer å boikotte OL i Paris i 2024 sammen med Ukraina hvis russere og belarusere får delta, slik IOC har åpnet for. Den norske og danske idrettspresidenten har stått sammen med Ukraina i kampen for å stoppe russiske og belarusisk deltagelse i lekene. Nå sier den danske idrettspresidenten at boikott er uaktuelt og den norske presidenten antyder at boikott sitter langt inne.

Idrettspolitikk.no: De baltiske landene vurderer å boikotte OL i Paris i 2024 sammen med Ukraina hvis russere og belarusere får delta, slik IOC har åpnet for. Den norske og danske idrettspresidenten har stått sammen med Ukraina i kampen for å stoppe russiske og belarusisk deltagelse i lekene. Nå sier den danske idrettspresidenten at boikott er uaktuelt og den norske presidenten antyder at boikott sitter langt inne.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT