Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Russland mener de bør få kvalifisere seg til OL på lik linje med andre

Idrettspolitikk.no: Lederen for Russlands olympiske komité (ROC), Stanislav Pozdnyakov, har klaget på betingelsene IOC har satt for at russiske og belarusiske utøvere skal få delta i OL i Paris i 2024. Han mener at politiske kriterier for deltagelse på sikt vil ødelegge for den olympiske bevegelse.

Idrettspolitikk.no: Lederen for Russlands olympiske komité (ROC), Stanislav Pozdnyakov, har klaget på betingelsene IOC har satt for at russiske og belarusiske utøvere skal få delta i OL i Paris i 2024. Han mener at politiske kriterier for deltagelse på sikt vil ødelegge for den olympiske bevegelse.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT