spot_img

Dommerpar politietterforsket for kampfiksing i håndball – dømt Norge i to avgjørende kamper

Idrettspolitikk.no: Før håndball-VM for menn i Polen og Sverige i januar i år avslørte dansk TV2 en hemmelig rapport om kampfiksing i håndball. Idrettspolitikk.no har sett rapporten og nå knyttes ett av dommerparene til flere mistenkelige kamper i kvinnehåndball.

Idrettspolitikk.no: Før håndball-VM for menn i Polen og Sverige i januar i år avslørte dansk TV2 en hemmelig rapport om kampfiksing i håndball. Idrettspolitikk.no har sett rapporten og nå knyttes ett av dommerparene til flere mistenkelige kamper i kvinnehåndball.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,541FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT