Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Nå er det opp til enkeltutøvere å vise solidaritet med Ukraina»

GJESTEKOMMENTAR: At flertallet av IOCs utøverrepresentanter ønsker utøvere fra Russland og Belarus tilbake til idretten er synd, men ikke særlig overraskende. Men når inkluderingen skjer, uansett hva land som Norge og Sverige måtte mene om saken, blir det opp til enkeltutøverne å bestemme om de er villige til å ta noen negative konsekvenser for å støtte Ukraina.

GJESTEKOMMENTAR: At flertallet av IOCs utøverrepresentanter ønsker utøvere fra Russland og Belarus tilbake til idretten er synd, men ikke særlig overraskende. Men når inkluderingen skjer, uansett hva land som Norge og Sverige måtte mene om saken, blir det opp til enkeltutøverne å bestemme om de er villige til å ta noen negative konsekvenser for å støtte Ukraina.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT