Frontrunner Publishing
spot_img

«Haaland tar uskylden fra Norge»

KOMMENTAR: Spinndoktorene til Qatar fryder seg i disse dager og påpeker Norges dobbeltmoral nå når Erling Braut Haaland er klar for Manchester City. Ved siden av å være en av klodens mest ettertraktete fotballspillere er han også blitt et norsk symbol på grådighet og dobbeltmoral.

KOMMENTAR: Spinndoktorene til Qatar fryder seg i disse dager og påpeker Norges dobbeltmoral nå når Erling Braut Haaland er klar for Manchester City. Ved siden av å være en av klodens mest ettertraktete fotballspillere er han også blitt et norsk symbol på grådighet og dobbeltmoral.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT