Frontrunner Publishing
spot_img

«Direkteoverføringer av barne- og ungdomsidrett kan bidra til mobbing og overgrep»

DEBATT: Idrettsforbundet (NIF), MyGame, TV2 og Amedia er i gang med et prosjekt hvor de skal utvikle en plattform hvor barne- og ungdomsidretten strømmes direkte ut til hvem det måtte være. Det er jeg svært skeptisk til.

DEBATT: Idrettsforbundet (NIF), MyGame, TV2 og Amedia er i gang med et prosjekt hvor de skal utvikle en plattform hvor barne- og ungdomsidretten strømmes direkte ut til hvem det måtte være. Det er jeg svært skeptisk til.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT