Anmeldelser

«Sepp Blatters familie»

BOKANMELDELSE: Når Sepp Blatter snakker om fotballfamilien snakker han om alle dem som spiller fotball og at fotball opphever alle sosiale og religiøse skiller. Når Andrew Jennings skriver om FIFA-presidentens fotballfamilie er det nettverket hans av korrupte medarbeidere og samarbeidspartnere som styrer og plyndrer den hederlige delen av fotballfamilien.

Den kjente og prisbelønte britiske forfatteren Andrew Jennings er ute med ny bok, og bilde han tegner av Sepp Blatter og hans krets er ikke for de hårsåre. Omerta er en sterk bok om brasiliansk mafia, fotballmafiaen og journalisters og fotballinteressertes manglende interesse for å bli kvitt personen som Jennings mener er verdens mektigste og mest korrupte idrettsleder.

Les intervjuet med Andrew Jennings om hvorfor han har skrevet Omerta.

Allsidig journalist. Andrew Jennings har skrevet mange bøker og laget flere dokumentarer om korrupsjon i FIFA og IOC.

For denne innsatsen er han bannlyst på pressekonferanser og i hovedkvarterene til de to mektigste idrettsorganisasjonene i verden. Jennings er en plage for verdens idrettsledere fordi han stiller de enkle, men allikevel vanskelige spørsmålene

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: