Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Fotball-EM: VAR skal forklares på storskjerm og kapteinene får en mer sentral rolle i kontroversielle situasjoner

Idrettspolitikk.no: Sjefen for UEFAs dommerkomité, Roberto Rosetti presenterte i München onsdag dommernes retningslinjer og arbeidsoppgaver under fotball-EM. Nytt er at VAR-avgjørelser skal forklares på storskjerm og at kapteinene får en mer sentral rolle når situasjoner oppstår enn i foregående mesterskap.

Idrettspolitikk.no: Sjefen for UEFAs dommerkomité, Roberto Rosetti presenterte i München onsdag dommernes retningslinjer og arbeidsoppgaver under fotball-EM. Nytt er at VAR-avgjørelser skal forklares på storskjerm og at kapteinene får en mer sentral rolle når situasjoner oppstår enn i foregående mesterskap.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT