Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Idrettsforbundet om Gaza og Israel: Internasjonal alenegang ikke veien å gå

Idrettspolitikk.no: På ledermøtet i Idrettsforbundet gjorde konstituert idrettspresident Arne Bård Dalhaug opp status for idrettens internasjonale arbeid. Han sa at idretten er forberedt til å ta imot flyktninger fra Gaza, men vil ikke innføre sanksjoner mot Israel før norske myndigheter anbefaler det.

Idrettspolitikk.no: På ledermøtet i Idrettsforbundet gjorde konstituert idrettspresident Arne Bård Dalhaug opp status for idrettens internasjonale arbeid. Han sa at idretten er forberedt til å ta imot flyktninger fra Gaza, men vil ikke innføre sanksjoner mot Israel før norske myndigheter anbefaler det.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT