Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

«Er det på tide å fri seg fra Norsk Tipping?»

KOMMENTAR: Denne uka skrev Idrettsforbundet under på en kronikk der de ber regjeringen om må lage en regelstyrt ordning for å kompensere moms. Med andre ord mer penger på statsbudsjettet. Dette er bare ett av mange krav om penger som skal komme i tillegg til spillemidlene. Hvorfor ikke be om å bli fullfinansiert over statsbudsjettet?

KOMMENTAR: Denne uka skrev Idrettsforbundet under på en kronikk der de ber regjeringen om må lage en regelstyrt ordning for å kompensere moms. Med andre ord mer penger på statsbudsjettet. Dette er bare ett av mange krav om penger som skal komme i tillegg til spillemidlene. Hvorfor ikke be om å bli fullfinansiert over statsbudsjettet?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT