Annonsere her
spot_img

«Nå kan Norsk Tipping bli et problem for norsk idrett»

KOMMENTAR: Økonomiske utfordringer for norsk idrett i årene som kommer vil være et sentralt tema på Idrettstinget i Bergen 2.-4. juni. Og da kommer man ikke utenom en diskusjon av enerettsmodellen og milliardbidragene Norsk Tipping tilfører norsk idrett hvert år. Nå kan inntektene paradoksalt nok falle fordi kampen mot utenlandske spillselskaper har vært så vellykket og antall spilleavhengige synker. Det er en utfordring for norsk idrett.

KOMMENTAR: Økonomiske utfordringer for norsk idrett i årene som kommer vil være et sentralt tema på Idrettstinget i Bergen 2.-4. juni. Og da kommer man ikke utenom en diskusjon av enerettsmodellen og milliardbidragene Norsk Tipping tilfører norsk idrett hvert år. Nå kan inntektene paradoksalt nok falle fordi kampen mot utenlandske spillselskaper har vært så vellykket og antall spilleavhengige synker. Det er en utfordring for norsk idrett.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT