Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Les hele dommen mot Anders Besseberg

Idrettspolitikk.no: «Tiltalte har alt i alt vist svært manglende rolleforståelse og selvinnsikt, slik retten ser det. Det er rett og slett oppsiktsvekkende at han har bortforklaringer og egne versjoner på noe som utad – i det mer objektive – fremstår klare og tydelige til hans disfavør. Det gjelder for eksempel mottak av klokke til nærmere kr 200.000 eller mottak av en rekke kostbare jaktturer overfor en person som har interesse av at beslutninger tas i hans eller noen i hans sfæres favør.»

Idrettspolitikk.no: «Tiltalte har alt i alt vist svært manglende rolleforståelse og selvinnsikt, slik retten ser det. Det er rett og slett oppsiktsvekkende at han har bortforklaringer og egne versjoner på noe som utad – i det mer objektive – fremstår klare og tydelige til hans disfavør. Det gjelder for eksempel mottak av klokke til nærmere kr 200.000 eller mottak av en rekke kostbare jaktturer overfor en person som har interesse av at beslutninger tas i hans eller noen i hans sfæres favør.»

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT