Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Presidenten i Tennisforbundet om WTA-finaler i Saudi-Arabia: – Trist

Idrettspolitikk.no: Norges Tennis- og Padelforbund (NTF) reagerer sterkt på at WTA har gitt finalene de neste tre årene til Saudi-Arabia. Premiepengene er på over 160 millioner kroner og turneringen, som består av årets åtte beste singelspillere og doublelag, blir med det den største og mest profilerte tennisturneringen i landet til nå.

Idrettspolitikk.no: Norges Tennis- og Padelforbund (NTF) reagerer sterkt på at WTA har gitt finalene de neste tre årene til Saudi-Arabia. Premiepengene er på over 160 millioner kroner og turneringen, som består av årets åtte beste singelspillere og doublelag, blir med det den største og mest profilerte tennisturneringen i landet til nå.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT