Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Kan bli straffet for å håndhilse på russiske og belarusiske utøvere under OL i Paris

Idrettspolitikk.no: Ukrainas olympiske komité (UOC) utarbeider nå retningslinjer for ukrainske utøvere på hvordan de skal omgås russiske og belarusiske utøvere under OL i Paris. En av anbefalingene som nå er til vurdering er at ukrainske utøvere straffes hvis de håndhilser på utøvere fra Russland og Belarus.

Idrettspolitikk.no: Ukrainas olympiske komité (UOC) utarbeider nå retningslinjer for ukrainske utøvere på hvordan de skal omgås russiske og belarusiske utøvere under OL i Paris. En av anbefalingene som nå er til vurdering er at ukrainske utøvere straffes hvis de håndhilser på utøvere fra Russland og Belarus.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT