Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Dopingtatt kulestøter gjør suksess som rektor i Oslo-skolen: – Åpenhet har vært gunstig

Idrettspolitikk.no: – Jeg nærmet meg 30 år, og hadde jeg vært litt bedre, kunne jeg ha levd av idretten. Samtidig hadde jeg en skade i låret, og spørsmålet var om jeg skulle gi idretten en siste sjanse. Svaret ble ja, og jeg visste at doping ville gjøre meg bedre raskt, forteller Kjell Ove Hauge til Utdanningsnytt om da han dopet seg som kulestøter.

Idrettspolitikk.no: – Jeg nærmet meg 30 år, og hadde jeg vært litt bedre, kunne jeg ha levd av idretten. Samtidig hadde jeg en skade i låret, og spørsmålet var om jeg skulle gi idretten en siste sjanse. Svaret ble ja, og jeg visste at doping ville gjøre meg bedre raskt, forteller Kjell Ove Hauge til Utdanningsnytt om da han dopet seg som kulestøter.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT