Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Ønsker fotball-EM for kvinner i 2029 uten Norge: – Danmark og Sverige har de beste forutsetningene

Idrettspolitikk.no: Samme dag som UEFA vedtok store endringer i sine statutter, der de blant annet fjernet aldersbegrensninger for styremedlemmer og vedtok to faste plasser for kvinner i eksekutivkomiteen, holdt det danske (DBU) og det svenske fotballforbundet (SvFF) pressemøte der de ga beskjed om at de ønsker å arrangere fotball-EM for kvinner i 2029. Uten Norge.

Idrettspolitikk.no: Samme dag som UEFA vedtok store endringer i sine statutter, der de blant annet fjernet aldersbegrensninger for styremedlemmer og vedtok to faste plasser for kvinner i eksekutivkomiteen, holdt det danske (DBU) og det svenske fotballforbundet (SvFF) pressemøte der de ga beskjed om at de ønsker å arrangere fotball-EM for kvinner i 2029. Uten Norge.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT