Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ett år etter VM i Qatar: – Jeg er bekymret for framtiden

Migrantarbeidsleir utenfor Doha, Qatar (Idrettspolitikk.no). Veien inn til migrantarbeidsleiren vi besøkte i april 2022 er fortsatt like humpete. Det er knapt en vei. Men noe er forandret. Noen av husene i leiren er jevnet med jorden og andre er malt i fine farger. For dem som fortsatt bor der er forholdene ikke så fargerik.

Migrantarbeidsleir utenfor Doha, Qatar (Idrettspolitikk.no). Veien inn til migrantarbeidsleiren vi besøkte i april 2022 er fortsatt like humpete. Det er knapt en vei. Men noe er forandret. Noen av husene i leiren er jevnet med jorden og andre er malt i fine farger. For dem som fortsatt bor der er forholdene ikke så fargerik.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT