Annonsere her
spot_img

ILO-sjefen i Qatar: – Migrantarbeidersenteret har aldri vært et reelt alternativ

Lusail, Doha (Idrettspolitikk.no): FNs internasjonale arbeidsorganisasjon (ILO) holder til i et nyoppført, futuristisk bygg i Lusail, en forstad til Doha. Max Tunon er sjef for kontoret som har 12 ansatte og siden 2018 har han vært et bindeledd mellom migrantarbeidere, myndighetene i Qatar, FIFA, Norges Fotballforbund (NFF) og alle andre som har vært involvert i arbeidslivsspørsmål knyttet til VM.

Lusail, Doha (Idrettspolitikk.no): FNs internasjonale arbeidsorganisasjon (ILO) holder til i et nyoppført, futuristisk bygg i Lusail, en forstad til Doha. Max Tunon er sjef for kontoret som har 12 ansatte, og siden 2018 har han vært et bindeledd mellom migrantarbeidere, myndighetene i Qatar, FIFA, Norges fotballforbund (NFF) og alle andre som har vært involvert i arbeidslivsspørsmål knyttet til VM.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT