Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Landslagsspillere i håndball mistenker kampfiksing

Idrettspolitikk.no: I en undersøkelse gjort av NRK, SVT og DR svarer én av tre skandinaviske landslagsspillere i håndball at de har spilt en kamp som de mistenker var fikset. Det er knapt ett år siden dansk TV2 avslørte at Det europeiske håndballforbundet (EHF) hadde hemmelighold rapporter om kampfiksing med dommere som har dømt Norge.

Idrettspolitikk.no: I en undersøkelse gjort av NRK, SVT og DR svarer én av tre skandinaviske landslagsspillere i håndball at de har spilt en kamp som de mistenker var fikset. Det er knapt ett år siden dansk TV2 avslørte at Det europeiske håndballforbundet (EHF) hadde hemmelighold rapporter om kampfiksing med dommere som har dømt Norge.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT