Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Tester ut «fryseboks» for dommerprotester – vurderer endringer i VAR-regelverket

Idrettspolitikk.no: Lovkomiteen i International Football Association Board (IFAB) har denne uka hatt møte i London og der har de diskutert nye regler i fotball og mulige endringer i bruken av Videodømming (VAR). Der besluttet de «fryseboks» for spillere som klager på dommeren og diskuterte mer inngripende VAR-ordninger.

Idrettspolitikk.no: Lovkomiteen i International Football Association Board (IFAB) har denne uka hatt møte i London og der har de diskutert nye regler i fotball og mulige endringer i bruken av videodømming (VAR). Der besluttet de «fryseboks» for spillere som klager på dommeren og diskuterte mer inngripende VAR-ordninger.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT