Annonsere her
spot_img

Ingebrigtsen-brødrene hevder at faren brukte vold – ba friidrettsforbundet nekte ham akkreditering

Ingebrigtsen-brødrene hevder i en kronikk i VG at faren brukte vold og trusler som en del av oppdragelsen. Gjert Ingebrigtsen tilbakeviser påstanden. Samtidig opplyser Friidrettsforbundet at brødrenes delte hendelser knyttet til faren førte til at Gjert Ingebrigtsen ble nektet trenerakkreditering til mesterskap.

Ingebrigtsen-brødrene hevder i en kronikk i VG at faren brukte vold og trusler som en del av oppdragelsen. Gjert Ingebrigtsen tilbakeviser påstanden. Samtidig opplyser Friidrettsforbundet at brødrenes delte hendelser knyttet til faren førte til at Gjert Ingebrigtsen ble nektet trenerakkreditering til mesterskap.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT