Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Nå promoterer FIFA-presidenten den saudiske VM-søknaden

Idrettspolitikk.no: Det er ikke lenger noen tvil om at FIFA-president Gianni Infantino gjør alt han kan for at Saudi-Arabia skal få fotball-VM i 2034. Denne uken talte han til kongressen til Det asiatiske fotballforbundet (AFC) og ba alle stå bak samme kandidat i 2034. Det er bare én kandidat til dette mesterskapet: Saudi-Arabia.

Idrettspolitikk.no: Det er ikke lenger noen tvil om at FIFA-president Gianni Infantino gjør alt han kan for at Saudi-Arabia skal få fotball-VM i 2034. Denne uken talte han til kongressen til Det asiatiske fotballforbundet (AFC) og ba alle stå bak samme kandidat i 2034. Det er bare én kandidat til dette mesterskapet: Saudi-Arabia.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT