Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Statsbudsjettet: NIF skuffet over manglende støtte til toppidrettsutøvere

Idrettspolitikk.no: Norges idrettsforbund (NIF) og idrettspresident er betinget fornøyd med statsbudsjettet for 2024. De er glade for at regjeringen legger opp til full momskompensasjon både for varer og tjenester, og anlegg som idrettslagene bygger, men savner at kompensasjonen blir rettighetsfestet slik regjeringen har lovet i Hurdalsplattformen. Og de er misfornøyd med at regjeringen ikke etablerer en stipendordning for Norges fremste utøvere over statsbudsjettet.

Idrettspolitikk.no: Norges idrettsforbund (NIF) og idrettspresident er betinget fornøyd med statsbudsjettet for 2024. De er glade for at regjeringen legger opp til full momskompensasjon både for varer og tjenester, og anlegg som idrettslagene bygger, men savner at kompensasjonen blir rettighetsfestet slik regjeringen har lovet i Hurdalsplattformen. Og de er misfornøyd med at regjeringen ikke etablerer en stipendordning for Norges fremste utøvere over statsbudsjettet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT