Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Infantinos trofaste svenske tar over som FIFAs generalsekretær

Idrettspolitikk.no: Svenske Mattias Grafström ble på FIFA Council-møtet denne uka midlertidig utnevnt til FIFAs generalsekretær. Mange tror at han får jobben på permament basis. Grafström har vært har vært visegeneralsekretær og Gianni Infantinos nærmeste rådgiver de siste årene og vært en viktig bakspiller i alt Infantino har foretatt seg.

Idrettspolitikk.no: Svenske Mattias Grafström ble på FIFA Council-møtet denne uka midlertidig utnevnt til FIFAs generalsekretær. Mange tror at han får jobben på permament basis. Grafström har vært har vært visegeneralsekretær og Gianni Infantinos nærmeste rådgiver de siste årene og vært en viktig bakspiller i alt Infantino har foretatt seg.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT