Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Historisk VM-beslutning: Nå legger FIFA alt til rette for at Saudi-Arabia skal få fotball-VM i 2034»

KOMMENTAR: Det har lenge vært spekulert i hvorfor FIFA verken har lagt ut søknadskriterier for fotball-VM i 2030 eller 2034 og at det har kommet så lite informasjon om når og hvordan fotball-VM i 2030 skal deles ut. Nå vet vi svaret. Og Saudi-Arabia har mest sannsynlig vært gjedda i sivet.

KOMMENTAR: Det har lenge vært spekulert i hvorfor FIFA verken har lagt ut søknadskriterier for fotball-VM i 2030 eller 2034 og at det har kommet så lite informasjon om når og hvordan fotball-VM i 2030 skal deles ut. Nå vet vi svaret. Og Saudi-Arabia har mest sannsynlig vært gjedda i sivet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT