Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Nesten 1000 studenter fikk innvilget toppidrettsstatus

Snaut 1000 studenter ved norske læreinstitusjoner har fått godkjent søknaden om spesiell tilrettelegging som følge av at de innfrir toppidrettskravene.

Det er khrono.no som har fått bekreftet tallene av de ulike lærestedene og Olympiatoppen. Det er NTNU som har flest studenter med toppidrettsstatus. Antallet der er 278, mens Høgskolen i Innlandet følger nærmest med 162. Handelshøyskolen holder tredjeplassen på listen med 155. Den viktigste fordelen med ordningen er at man i utgangspunktet kan ha mer fravær enn en vanlig student. Studenter som skal få innfridd søknaden om toppidrettsstatus må tilfredsstille ordningens kvalitetskrav. I Olympiatoppens informasjonsdokument om ordningen står det at Olympiatoppen legger til grunn at de […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT