Frontrunner Publishing
spot_img

RBK-leder valgt inn i mektig styre – innrømmer taktisk spill

Idrettspolitikk.no: Daglig leder Tore Bjørseth Berdal ble valgt inn i styret i Den europeiske klubbforeningen (ECA) på generalforsamlingen i Berlin, 7. september. Styret ledes av den mektige qatareren Nasser Nasser Al-Khelaïfi.

– Først og fremst er dette veldig artig for meg å få tilliten, men også for de andre norske klubbene i ECA, Molde og Bodø/Glimt, sier Tore Bjørseth Berdal til Idrettspolitikk.no fra Kastrup i København på en mellomlanding fra Berlin etter å ha blitt valgt inn som styremedlem i ECA. Snorre Strand i Molde stilte også til valg, men ble ikke valgt inn. Den ukrainske kandidaten Serhii Palkin fra ukrainske Shaktar Donetsk, ble også vraket. ECA består av 330 europeiske klubber og har to representanter […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT