Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Færre ba om strømstøtte: – For tidlig å konkludere at strømkrisen for idretten er over

Aktørene i idretten og frivilligheten søkte om 14 millioner kroner i strømstøtte for april, mai og juni. Det er 48 millioner mindre enn samme periode i fjor. Norges idrettsforbund mener det er for tidlig å konkludere.

Den kraftige nedgangen i søknadsbeløp framkommer av tall NTB har fått tilgang av Lotteri- og stiftelsestilsynet, som administrerer ordningen på vegne av regjeringen.– Med lavere strømpriser vil naturligvis behovet for strømstøtte også være mindre, sier generalsekretær i Norges idrettsforbund (NIF), Nils Einar Aas til Idrettspolitikk.no. – Samtidig er det for tidlig å konkludere at strømkrisen for idretten er over, advarer han.Fristen uteOnsdag 6. september utløp fristen for å søke strømstøtte for april, mai og juni. Totalt søkte 3288 lag og foreninger om bidrag mot 4465 i […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT