Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Internasjonale svømmeforbundet åpner opp for russiske og belarusiske utøvere igjen – skuffelse både i Russland og Norge

Det internasjonale svømmeforbundet (World Aquatics, WA) åpner for at utøvere fra Russland og Belarus kan konkurrere internasjonalt igjen. Både det russiske og det norske svømmeforbundet uttrykker skuffelse.

WA opplyser at utøvere fra de to landene kan delta som «individuelle, nøytrale utøvere» om de oppfyller visse betingelser, og at reglene trådte i kraft mandag. Norges Svømmeforbund har vært aktive i kampen for å forby idrettsutøvere fra Russland og Belarus å delta på arrangementer mens krigen i Ukraina pågår. De liker de ikke. – Vi er skuffet over at WA har åpnet opp for deltagelse av utøvere fra Russland og Belarus, sier president i Norges svømmeforbund (NSF), Cato Bratbakk til Idrettspolitikk.no.  – Norges Svømmeforbund og […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT