Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«NFF hadde ikke noe valg – men hva nå?»

KOMMENTAR: NFF hadde ikke noe valg. Riises prestasjoner på og utenfor banen var for dårlig. Viktig for NFF nå blir å ikke bare se på CVen til treneren de skal ansette og kun definere resultatmål. De må sette seg ned og tenke igjennom hvilken identitet de skal utvikle og hvordan de skal få de mest profilerte spillerne på dagens landslag til å fungere godt sammen med unge, sultne spillere som er på vei opp.

– Hege har en rolig og inkluderende lederstil. Og der laget og konkurransen internasjonalt er nå, er vår vurdering at det er behov for en tydeligere lederprofil for dette landslaget, sa fotballpresident Lise Klaveness på pressekonferansen på Ullevaal Stadion etter at det ble kjent at landslagssjef Hege Riise hadde fått sparken. Ansvarsfordeling Fotballpresidenten sa også at hun sto inne for valget av Riise for drøyt ett år siden. Hun ville ha ansatt henne ti av ti ganger, som hun sa. Det store spørsmålet nå er […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT