Annonsere her
spot_img

Lise Klaveness: Brukte åpningskampen i VM til å snakke politikk med FIFA-presidenten

Auckland, New Zealand (Idrettspolitikk.no): Det var ikke slik Lise Klaveness hadde sett for seg VM-starten. På åpningsdagen var hun på vei til et treningsstudio i sentrum av Auckland samtidig som en bevæpnet 24-åring, som var dømt til hjemmesoning for familievold og senere identifisert som Matu Reid, stormet et kjøpesenter (Commercial Bay) bare noen steinkast fra det norske spillerhotellet og begynte å skyte.

Auckland, New Zealand (Idrettspolitikk.no): Det var ikke slik Lise Klaveness hadde sett for seg VM-starten. På åpningsdagen var hun på vei til et treningsstudio i sentrum av Auckland samtidig som en bevæpnet 24-åring, som var dømt til hjemmesoning for familievold og senere identifisert som Matu Reid, stormet et kjøpesenter (Commercial Bay) bare noen steinkast fra det norske spillerhotellet og begynte å skyte.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT