Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Rasisme har fulgt meg hele karrieren»

DEBATT: I sommer bommet jeg på straffe for Stabæk. Etterpå eksploderte innboksen på sosiale medier med kommentarer, flere av dem utelukkende av rasistisk natur. For første gang bestemte jeg meg for å ty til tastaturet, jeg også, og dele mine tanker og opplevelser i sosiale medier. Dette er nemlig ikke første gang jeg har opplevd rasisme, verken digitalt eller i virkeligheten. Det blir nok heller ikke siste gang.

DEBATT: I sommer bommet jeg på straffe for Stabæk. Etterpå eksploderte innboksen på sosiale medier med kommentarer, flere av dem utelukkende av rasistisk natur. For første gang bestemte jeg meg for å ty til tastaturet, jeg også, og dele mine tanker og opplevelser i sosiale medier. Dette er nemlig ikke første gang jeg har opplevd rasisme, verken digitalt eller i virkeligheten. Det blir nok heller ikke siste gang.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT