Annonsere her
spot_img

«Kuwaitisk sjeik skaper trøbbel for IOC-president Thomas Bach»

KOMMENTAR: Sjeik Ahmad Al-Fahad Al-Ahmed Al-Sabah fra Kuwait suspenderte seg selv fra IOC etter at han i Sveits i 2021 ble dømt for å være involvert i falske kupplaner mot emiren i sitt eget land. Det reddet han fra å bli kastet ut fra IOC. Det åpner nå opp for at han kan ta opp kampen for å bli IOC-president Thomas Bachs etterfølger i 2025.

KOMMENTAR: Sjeik Ahmad Al-Fahad Al-Ahmed Al-Sabah fra Kuwait suspenderte seg selv fra IOC etter at han i Sveits i 2021 ble dømt for å være involvert i falske kupplaner mot emiren i sitt eget land. Det reddet han fra å bli kastet ut fra IOC. Det åpner nå opp for at han kan ta opp kampen for å bli IOC-president Thomas Bachs etterfølger i 2025.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT