Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Dansk EU-parlamentariker om Qatargate: – Forstår ikke at en sosialdemokrat kunne innta et slikt standpunkt

Idrettspolitikk.no: Qatargate har utviklet seg til å bli den største korrupsjonsskandalen i EUs historie. Nå viser en ny uavhengig rapport, bestilt av den sosialdemokratiske gruppen i EU-parlamentet – og som Idrettspolitikk.no har fått tilgang til – at døren lenge har vært vidåpen for fremmede makter til å påvirke EU-politikere. Det skal ha gjort det lett for Qatar å kjøpe seg støttespillere før fotball-VM.

Idrettspolitikk.no: Qatargate har utviklet seg til å bli den største korrupsjonsskandalen i EUs historie. Nå viser en ny uavhengig rapport, bestilt av den sosialdemokratiske gruppen i EU-parlamentet – og som Idrettspolitikk.no har fått tilgang til – at døren lenge har vært vidåpen for fremmede makter til å påvirke EU-politikere. Det skal ha gjort det lett for Qatar å kjøpe seg støttespillere før fotball-VM.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT