Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Linda H. Helleland (H) i strupen på IOC i Europarådet

Idrettspolitikk.no: Stortingsrepresentant og nestleder i idrettskomiteen i Europarådet, Linda Hofstad Helleland (H), mener idrettsutøvere fra Russland og Belarus ikke bør få delta i OL i Paris i 2024. Dette formidler hun til Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) denne uken.

Idrettspolitikk.no: Stortingsrepresentant og nestleder i idrettskomiteen i Europarådet, Linda Hofstad Helleland (H), mener idrettsutøvere fra Russland og Belarus ikke bør få delta i OL i Paris i 2024. Dette formidler hun til Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) denne uken.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT