Annonsere her
spot_img

Linda H. Helleland (H) i strupen på IOC i Europarådet

Idrettspolitikk.no: Stortingsrepresentant og nestleder i idrettskomiteen i Europarådet, Linda Hofstad Helleland (H), mener idrettsutøvere fra Russland og Belarus ikke bør få delta i OL i Paris i 2024. Dette formidler hun til Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) denne uken.

Idrettspolitikk.no: Stortingsrepresentant og nestleder i idrettskomiteen i Europarådet, Linda Hofstad Helleland (H), mener idrettsutøvere fra Russland og Belarus ikke bør få delta i OL i Paris i 2024. Dette formidler hun til Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) denne uken.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT