spot_img

Lite flatterende journalistpris til den danske fotballpresidenten for sin Qatar-innsats

Idrettspolitikk.no: Det danske fagbladet Journalisten (som gis ut av Dansk Journalistforbund) har denne måneden gitt presidenten i Det danske fotballforbundet (DBU), Jesper Møller den lite flatterende «Journalistens Lukkethedspris» for sin mangel på åpenhet i forbindelse med VM i Qatar.

Idrettspolitikk.no: Det danske fagbladet Journalisten (som gis ut av Dansk Journalistforbund) har denne måneden gitt presidenten i Det danske fotballforbundet (DBU), Jesper Møller den lite flatterende «Journalistens Lukkethedspris» for sin mangel på åpenhet i forbindelse med VM i Qatar.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT