Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Idrettsstyret vil gi fotballforbundet mer makt

Idrettspolitikk.no: Valget av idrettspresident er ikke den eneste saken som kan skape konflikt på Idrettstinget i Bergen 2.-4. juni. Samme helg skal norsk idrett også ta stilling til forslaget om å gi særforbundene mer makt. Vedtar Idrettstinget forslaget som Idrettsstyret stiller seg bak vil blant annet Norges fotballforbund (NFF) få mer makt over norsk idrettspolitikk i tiden som kommer.

Idrettspolitikk.no: Valget av idrettspresident er ikke den eneste saken som kan skape konflikt på Idrettstinget i Bergen 2.-4. juni. Samme helg skal norsk idrett også ta stilling til forslaget om å gi særforbundene mer makt. Vedtar Idrettstinget forslaget som Idrettsstyret stiller seg bak vil blant annet Norges fotballforbund (NFF) få mer makt over norsk idrettspolitikk i tiden som kommer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT