Frontrunner Publishing
spot_img

«Presidentdebatten på NRK var på grensen til pinlig»

KOMMENTAR: Vi ble ikke særlig klokere av debatten mellom Berit Kjøll og Zaineb Al-Samarai på Debatten på NRK 4. mai. Hvis dette er standarden i debattene mellom de to kandidatene fram til Idrettstinget i Bergen 2.-4. juni, tror jeg Berit Kjøll får flere tvilere på sin side. For idrettskretser og særforbund er ikke så veldig opptatt av om du kommer fra en gård i Vestfold eller har vært fattig på Holmlia som barn. De vil ha bedre rammebetingelser.

KOMMENTAR: Vi ble ikke særlig klokere av debatten mellom Berit Kjøll og Zaineb Al-Samarai på Debatten på NRK 4. mai. Hvis dette er standarden i debattene mellom de to kandidatene fram til Idrettstinget i Bergen 2.-4. juni, tror jeg Berit Kjøll får flere tvilere på sin side. For idrettskretser og særforbund er ikke så veldig opptatt av om du kommer fra en gård i Vestfold eller har vært fattig på Holmlia som barn. De vil ha bedre rammebetingelser.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT