Frontrunner Publishing
spot_img

«Gianni Infantino med nok et angrep på media»

KOMMENTAR: To ganger skal FIFA og Gianni Infantino ha vært advart mot at fotball-VM for kvinner i Australia og New Zealand i 2023 ville få langt færre TV-seere enn normalt, fordi kampene går midt på natten eller om morgenen i Europa. Nå truer han de største nasjonene med svarte skjermer hvis europeiske TV-kanaler ikke blar opp mer penger for rettighetene til mesterskapet. Det er den samme gamle leksa.

KOMMENTAR: To ganger skal FIFA og Gianni Infantino ha vært advart mot at fotball-VM for kvinner i Australia og New Zealand i 2023 ville få langt færre TV-seere enn normalt, fordi kampene går midt på natten eller om morgenen i Europa. Nå truer han de største nasjonene med svarte skjermer hvis europeiske TV-kanaler ikke blar opp mer penger for rettighetene til mesterskapet. Det er den samme gamle leksa.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT