Frontrunner Publishing
spot_img

Idrettspresident Berit Kjøll til utfordreren: – Du bør vente til du får mer tyngde

Idrettspolitikk.no: Bare noen timer etter at valgkomiteen annonserte sin presidentkandidat på en pressekonferanse i Oslo, stilte sittende idrettspresident Berit Kjøll og valgkomiteens kandidat, Zaineb Al-Samarai opp på sin første idrettspolitiske duell i Trondheim Spektrum. Ledererfaring og nærhet til grasrota i norsk idrett ble to sentrale temaer.

Idrettspolitikk.no: Bare noen timer etter at valgkomiteen annonserte sin presidentkandidat på en pressekonferanse i Oslo, stilte sittende idrettspresident Berit Kjøll og valgkomiteens kandidat, Zaineb Al-Samarai opp på sin første idrettspolitiske duell i Trondheim Spektrum. Ledererfaring og nærhet til grasrota i norsk idrett ble to sentrale temaer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT