Annonsere her
spot_img

NIF sa opp medarbeidere for å kutte kostnader – har brukt nesten 1,8 millioner på varslersak

Idrettspolitikk.no: I januar 2023 varslet Norges Idrettsforbund (NIF) store innstramminger på grunn av en kraftig kostnadssmell. Det ble varslet kutt på 6,5 årsverk. Ett av tiltakene for å kutte kostander var å redusere bruken av konsulenter. Etter det har NIF brukt nesten 1,8 millioner kroner på juridisk bistand og konsulenttjenester.

Idrettspolitikk.no: I januar 2023 varslet Norges Idrettsforbund (NIF) store innstramminger på grunn av en kraftig kostnadssmell. Det ble varslet kutt på 6,5 årsverk. Ett av tiltakene for å kutte kostander var å redusere bruken av konsulenter. Etter det har NIF brukt nesten 1,8 millioner kroner på juridisk bistand og konsulenttjenester.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT