Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

NIF sa opp medarbeidere for å kutte kostnader – har brukt nesten 1,8 millioner på varslersak

Idrettspolitikk.no: I januar 2023 varslet Norges Idrettsforbund (NIF) store innstramminger på grunn av en kraftig kostnadssmell. Det ble varslet kutt på 6,5 årsverk. Ett av tiltakene for å kutte kostander var å redusere bruken av konsulenter. Etter det har NIF brukt nesten 1,8 millioner kroner på juridisk bistand og konsulenttjenester.

Idrettspolitikk.no: I januar 2023 varslet Norges Idrettsforbund (NIF) store innstramminger på grunn av en kraftig kostnadssmell. Det ble varslet kutt på 6,5 årsverk. Ett av tiltakene for å kutte kostander var å redusere bruken av konsulenter. Etter det har NIF brukt nesten 1,8 millioner kroner på juridisk bistand og konsulenttjenester.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT