Annonsere her
spot_img

«Kraftavtalen som kan skape energilekkasje for TIL»

KOMMENTAR: Det var god stemning på Romssa Arena i går. Det er det nye navnet på Alfheim Stadion etter at Tromsø IL (TIL) og Troms Kraft inngikk en femåring sponsoravtale på fem år som verdt ca. 12,5 millioner kroner. Håpet er at det samiske navnet, som betyr Tromsø sin arena på nordsamisk, skal bidra til å fremme samisk språk og kultur. Det er et modig valg.

KOMMENTAR: Det var god stemning på Romssa Arena i går. Det er det nye navnet på Alfheim Stadion etter at Tromsø IL (TIL) og Troms Kraft inngikk en femåring sponsoravtale på fem år som verdt ca. 12,5 millioner kroner. Håpet er at det samiske navnet, som betyr Tromsø sin arena på nordsamisk, skal bidra til å fremme samisk språk og kultur. Det er et modig valg.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT