Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Kraftavtalen som kan skape energilekkasje for TIL»

KOMMENTAR: Det var god stemning på Romssa Arena i går. Det er det nye navnet på Alfheim Stadion etter at Tromsø IL (TIL) og Troms Kraft inngikk en femåring sponsoravtale på fem år som verdt ca. 12,5 millioner kroner. Håpet er at det samiske navnet, som betyr Tromsø sin arena på nordsamisk, skal bidra til å fremme samisk språk og kultur. Det er et modig valg.

KOMMENTAR: Det var god stemning på Romssa Arena i går. Det er det nye navnet på Alfheim Stadion etter at Tromsø IL (TIL) og Troms Kraft inngikk en femåring sponsoravtale på fem år som verdt ca. 12,5 millioner kroner. Håpet er at det samiske navnet, som betyr Tromsø sin arena på nordsamisk, skal bidra til å fremme samisk språk og kultur. Det er et modig valg.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT