Annonsere her
spot_img

FIFA-presidenten fant inspirasjon på folkemordmuseet i Rwanda: – Jeg skjønte ikke hva han mente

Kigali Genocide Memorial/Mumena Stadion, Kigali (Idrettspolitikk.no): For en gangs skyld har vi tatt FIFA-president Gianni Infantino på ordet. Vi har reist til museet og minnestedet for folkemordet i 1994 (Kigali Genocide Memorial). Det ligger på en av de mange høydene i Rwandas hovedstad Kigali. Og ifølge FIFA-presidenten var det etter et besøk her, der nesten 260.000 kropper ligger i massegraver, som ga ham ekstra motivasjon til å bli FIFA-president i 2016.

Kigali Genocide Memorial/Mumena Stadion, Kigali (Idrettspolitikk.no): For en gangs skyld har vi tatt FIFA-president Gianni Infantino på ordet. Vi har reist til museet og minnestedet for folkemordet i 1994 (Kigali Genocide Memorial). Det ligger på en av de mange høydene i Rwandas hovedstad Kigali. Og ifølge FIFA-presidenten var det etter et besøk her, der nesten 260.000 kropper ligger i massegraver, som ga ham ekstra motivasjon til å bli FIFA-president i 2016.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT