Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

«Kanskje det var pressen som gikk i fella til Zlatan?»

GJESTEKOMMENTAR: Debatten om fotball-VM i Qatar mistet raskt relevans etter at mesterskapet var over for drøyt tre måneder siden. Men i går sørget den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic for at den igjen fikk prioritet i skandinaviske medier. Saken viser noe av problematikken ved å intervjue idrettsprofiler om politikk.

GJESTEKOMMENTAR: Debatten om fotball-VM i Qatar mistet raskt relevans etter at mesterskapet var over for drøyt tre måneder siden. Men i går sørget den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic for at den igjen fikk prioritet i skandinaviske medier. Saken viser noe av problematikken ved å intervjue idrettsprofiler om politikk.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT