Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Norsk valgkamp i Rwanda: – Jeg har fått brev med støtte fra det engelske forbundet

Radisson Blu, Kigali, Rwanda (Idrettspolitikk.no): Fotballpresident Lise Klaveness kommer heseblesende inn til avtalt intervju. Denne gangen er hun ikke for sein fordi hun har gått på feil fly eller glemt hvor hun er. Men fordi hun driver valgkamp for å komme inn i UEFAs eksekutivkomité (styre) og da snakker du deg ferdig med dem du kan pårvirke eller kan få støtte fra.

Radisson Blu, Kigali, Rwanda (Idrettspolitikk.no): Fotballpresident Lise Klaveness kommer heseblesende inn til avtalt intervju. Denne gangen er hun ikke for sein fordi hun har gått på feil fly eller glemt hvor hun er. Men fordi hun driver valgkamp for å komme inn i UEFAs eksekutivkomité (styre) og da snakker du deg ferdig med dem du kan pårvirke eller kan få støtte fra.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT