Frontrunner Publishing
spot_img

Lise Klaveness skremmes av fryktkultur i FIFA

Kigali, Rwanda (Idrettspolitikk.no): I idylliske omgivelser på en av åstoppene i Rwandas hovedstad Kigali, legger den norske fotballpresidenten ut om hvorfor hun og NFF ikke skal stemme på Gianni Infantino på FIFA-kongressen som foregår torsdag 16. mars. Infantino har ingen motkandidater og blir gjenvalgt for andre gang.

Kigali, Rwanda (Idrettspolitikk.no): I idylliske omgivelser på en av åstoppene i Rwandas hovedstad Kigali, legger den norske fotballpresidenten ut om hvorfor hun og NFF ikke skal stemme på Gianni Infantino på FIFA-kongressen som foregår torsdag 16. mars. Infantino har ingen motkandidater og blir gjenvalgt for andre gang.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT