Frontrunner Publishing
spot_img

Internasjonal mobilisering for å redde fotballmagasinet Josimar – Får støtte fra britisk storavis

Idrettspolitikk.no: Fotballmagasinet Josimar har lenge slitt med økonomien og i lederartikkelen i februarnummeret meldes det at papirutgaven går inn og at du fra nå av bare kan lese Josimar på nett. De frykter at også den digitale utgaven også går dukken om de ikke får offentlig støtte. Dette har opprørt mange, også kjente utenlandske medier, som nå mobiliserer for å få norske myndigheter til å redde magasinet.

Idrettspolitikk.no: Fotballmagasinet Josimar har lenge slitt med økonomien og i lederartikkelen i februarnummeret meldes det at papirutgaven går inn og at du fra nå av bare kan lese Josimar på nett. De frykter at også den digitale utgaven også går dukken om de ikke får offentlig støtte. Dette har opprørt mange, også kjente utenlandske medier, som nå mobiliserer for å få norske myndigheter til å redde magasinet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT